Komu koristijo vaje?

Upoštevajte naslednje:Vizija usposabljanja temelji na preprostih premislekih. Vsi vemo, da pravilno usposabljanje telesa prispeva k zdravju. Prav tako morate nekaj časa opravljati vaje po nesreči ali po dolgotrajni bolezni.

Tipične težave z vidom, kot so kratkovidnost, astigmatizem ali prezbiopija, niso bolezni, temveč vizualne navade. Ne pozabite, da se rodijo 98% ljudi z odličnim vidom.

Vizualno usposabljanje o obnovitvi naravne jasne vizije s preprostimi vajami. To je nekaj, kar skoraj vsakdo lahko naredi. Potrebujete približno eno uro na dan.

Vaje so enostavne in nežne. Ničesar vam ni treba kupovati, ne jemljite ničesar in nobenih operacij. Če redno opravljate vaje, boste hitro doživeli izboljšanje svoje vizije.

Izberite spletno mesto, ki vas najbolj zanima.

OPOZORILO:

Vizijsko usposabljanje se znatno razlikuje od očesne optike, optometrije in oftalmologije in ni namenjeno kot nadomestilo za strokovno zdravniško svetovanje, diagnozo ali zdravljenje medicinskih očesnih bolezni. Če imate kakšna zdravstvena vprašanja, se obrnite na svojega zdravnika ali drugega zdravstvenega strokovnjaka.

Leo Angart.

Kratkovidnost

Nizko kratico lahko enostavno odstranite. Za hujšo kratkovidnost traja dlje, vendar je vsekakor mogoče.

Daljnovidnost

Daljšina je običajno od otroštva, pogosto pa so predpisane močne plus leče. Vizijsko učenje olajša sevanje na očeh in krepi naravno vizualno vzdržljivost

Astigmatizem

Astigmatizem se ponavadi pojavlja poleg drugih težav z vidom. Astigmatizem se lahko zlahka odstranijo.

Potrebujete očala za branje

Običajno je enostavno razveljaviti, ko nosite šibka očala za branje. Če imajo vaša očala za branje več kot dva dioptrija ali če nosite par progresivnih leč, lahko traja dlje in postopoma zmanjšate dioptrije, ko se izboljša vaš pogled za branje.

Usklajevanje oči

Če oči ne delujejo dobro skupaj, bo stresno za oči in pazijo pri branju.

Pogled, / Strabizem

Ko se eno oko odstopa od vidne linije drugega očesa, lahko možganov povežemo tako, da hkrati uporabljamo obe očesi.

Slabovidnosti / Slabovidnost.

Ko je vizija obeh oči zelo različna, možgani potisnejo podobo šibkejšega ali deviantnega očesa. Obstaja več vrst amblyopia.

Kaj pravijo ljudje…

Imam zelo visoko dioptrijo. Vecina okulistov mi ni vedela povedati, kaj naj delam oz. kako naj izboljšam svoj vid. Tu pa sem dobila neposredne informacije o tem kako naj svoje oko »treniram«, kakšno hrano naj jem, vitamine, snovi ipd. Bilo mi je zelo všec. Sploh pa sprošcenost voditelja, njegov smisel za humor ter pripravljenost svetovati

Lena (23)
Ljubljaba

Ugotavljam, da sem oci izvzemala iz svoje nege in pozornosti. Kot da je vse v zvezi z njimi samoumevno. Hkrati pa me je bilo ves cas strah, da se mi bo vid vedno bolj slabšal. V sebi sem prepoznala strah celih generacij pred mano. Bili so skoraj slepi na starost. Delavnica mi vliva optimizem in zavest, da sem odgovorna za svoje oci, torej za svoj vid. Za to, kako sem umešcena v svetu.

Andreja (55)
Ljubljana

Izredno vesela sem, da sem se seznanila z možnostjo boljšanja vida po naravni poti. Zelo zelo me je navdušil nacin Leotove predstavitve, izvajanja, sprošcen, humoren nacin. Zelo dobro pripravljeno in uporabno gradivo, veliko prakticnih vaj kjer lahko takoj opaziš rezultate. Krasen je obcutek, da veš, da nisi usojen, da bi moral vse življenje nositi ocala, ampak lahko prideš z malo discipline v kratkem casu do jasnega vida

Neva, (47)
Ljubljana