Leo Angart

World renowed Vision Trainer

 

 

Kako sem to odkril?


Več kot 26 let sem nosil očala preden sem ugotovil, da lahko glede tega kaj spremenim. Slišal sem, da so si ljudje, ki so veliko časa vadili, povrnili svoj naraven vid. Ker pa izhajam iz zahodne civilizacije, sem iskal nekaj, kar bi hitro pripeljalo do rezultatov.

Leta 1991 sem bral knjigo, ki sta jo napisala John Grinder in Richard Bandler z naslovom “Trans-formacije, neurolingvistično programiranje in struktura hipnoze,” (1981) ("Trance-formations, Neuro-Linguistic Programming and the structure of Hypnosis"). Na 166. strani avtorja opisujeta človeka, ki so ga s hipnotično regresijo popeljali v obdobje, ko je bil star 5 let in je še odlično videl. Ko so ga prebudili iz hipnoze, naj bi ohranil popolen vid 5-letnika. Delovalo je! To je bila zame vznemirljiva novica in začel sem iskati hipnotizerja, ki bi to isto storil zame. Očitno je imelo Vesolje z menoj drugačne načrte, saj takšnega strokovnjaka nisem našel, zato sem začel iskati druge načine, s katerimi bi si lahko izboljšal svoj vid.

Moje razmišljanje o tem je vzbudila raziskava opravljena pri ljudeh z multiplo motnjo osebnosti (multiple personality disorder-MPD). Opravil jo je Bennett Braun (1983), psihiater iz Chicaga, ki je delal z ljudmi s takšno motnjo. Pri optometristu so bili v stanju hipnoze, v katerem so menjavali osebnost. Optometrist je preveril njihov vid in bil je začuden nad odkritjem, da se je vid s spremembo osebnosti prav tako spremenil. Chriss Sizemore, lik v knjigi in filmu “Trije Evini obrazi,” je imel v različnih osebnostih različno dober vid. Daljnovidnost, astigmatizem in barvna slepota so se spreminjali z različno osebnostjo.

Dejansko lahko izmerimo različno obliko in spremembe pritiska v istem očesu. Pri ljudeh z multiplo motnjo osebnosti je mogoče opaziti tudi druge dramatične spremembe. V eni osebnosti potrebujejo inzulin, v drugi pa ne, odvisno of tega, ali je izražena oseba sladkorni bolnik ali ne.

Delavnice po vsem svetu

Na podlagi teh dognanj lahko zaključimo, da težave z vidom niso fizične narave. So problem programske opreme. Težava je prisotna v umu. Spremenjene osebnosti pokažejo te spremembe zelo dramatično in hitro. Te raziskave so v nasprotju s splošnim prepričanjem, da se motnje vida ne morejo spremeniti in se slabšajo s staranjem.

Zadnja stvar, ki je pomenila spremembo v mojem življenju je bilo pranično zdravljenje. V zgodnjih 80. letih sem srečal mojstra Choa Kok Sui-ja, še preden je izdal svojo prvo knjigo “Starodavna umetnost in znanost praničnega zdravljenja,1987” (The Ancient Art & Science of Pranic Healing). S prebiranjem te knjige in uporabo drugih načinov zdravljenja sem razvil sposobnost delovanja na eterični ravni. Pranično zdravljenje omogoči odstranitev zastale energije iz oči in njeno zamenjavo s svežo. Prva dva tedna sem izvajal pranično zdravljenje vsaki 2 uri. Brez očal sem se sprva spotikal na poti v službo in vztrajal brez njih do začetka popoldneva. Po enem tednu le delne uporabe očal jih nisem več potreboval in od takrat jih nisem uporabljal nikoli več. Brez očal sem videl dovolj dobro in v naslednjih dneh in tednih sem videl vedno dlje. Od leta 1992 vidim normalno in ne potrebujem nobenih očal.

Želel sem najti način, ki bi vključil nevrolingvistično programiranje in razviti učinkovit Trening vida, ki bi ga lahko posredoval v obliki delavnic. Na ta način bi pridobilo veliko ljudi. Delavnice Treninga vida izvajam po celem svetu že več kot 18 let.

Pred vami je potovanje, na katerem boste ponovno odkrili svoj naraven vid. Prepričan sem, da nihče ne potrebuje očal ali kakšnega drugega načina popravljanja vida. Ni samo

Kot je razvidno na BBC v Londonu

Kot je videti na CNN International
 

Kot je razvidno na Channel 7, Sydney, Avstralija

 

Kaj pravijo ljudje…

"Imam zelo visoko dioptrijo. Vecina okulistov mi ni vedela povedati, kaj naj delam oz. kako naj izboljšam svoj vid. Tu pa sem dobila neposredne informacije o tem kako naj svoje oko »treniram«, kakšno hrano naj jem, vitamine, snovi ipd. Bilo mi je zelo všec. Sploh pa sprošcenost voditelja, njegov smisel za humor ter pripravljenost svetovati"

(Lena, 23 let)
Ljubljana

"Ugotavljam, da sem oci izvzemala iz svoje nege in pozornosti. Kot da je vse v zvezi z njimi samoumevno. Hkrati pa me je bilo ves cas strah, da se mi bo vid vedno bolj slabšal. V sebi sem prepoznala strah celih generacij pred mano. Bili so skoraj slepi na starost. Delavnica mi vliva optimizem in zavest, da sem odgovorna za svoje oci, torej za svoj vid. Za to, kako sem umešcena v svetu."

(Andreja, 55)
Ljubljana

"Izredno vesela sem, da sem se seznanila z možnostjo boljšanja vida po naravni poti. Zelo zelo me je navdušil nacin Leotove predstavitve, izvajanja, sprošcen, humoren nacin. Zelo dobro pripravljeno in uporabno gradivo, veliko prakticnih vaj kjer lahko takoj opaziš rezultate. Krasen je obcutek, da veš, da nisi usojen, da bi moral vse življenje nositi ocala, ampak lahko prideš z malo discipline v kratkem casu do jasnega vida"

(Neva, 47)
Ljubljana